Atreveix-te a ser diferent i únic/a. Fora normes. Crea el teu propi estil amb dissenys únics i estampats foscos. El negre no és només un color, és un estil de vida apte per a totes les edats.

Totes les samarretes estan fabricades en teixit de punt de 140g/m2 de polièster 100% de fibra tallada, el que fa que tinguin un tacte agradable similar al de les samarretes de cotó.
La impressió es realitza en qualitat digital fotogràfica a tot color fent servir la tècnica de sublimació. Això garanteix una extraordinària solidesa de color al rentat de les imatges, essent aquestes imperceptibles al tacte.

  • Apte per a rentadora. Temperatura màxima: 30º
  • No utilitzar lleixiu.
  • Planxar a baixa temperatura.
  • Apte per assecadora. Assecar a baixa temperatura.

Les estampacions es realitzen sobre samarretes ja confeccionades. Per aquest motiu és inevitable que és produeixin imperfeccions en els acabaments i les costures.

Totes les mesures d’aquests productes tèxtils són aproximades i es poden veure afectades pel procés de transferència de la imatge i la confecció d’aquest.

No disposem d’estoc, totes les comandes són per encàrrec i se serveixen en un termini de 10 dies. El preu final del producte no inclou el transport, essent aquest, a càrrec del comprador.

Model “ALTEA”

Samarreta per dona amb tirants i entallada. L’esquena d’aquesta samarreta te un bonic encaix o blonda de flors que també es pot personalitzar, recomanem estampar amb un color llis que combini amb l’estampat del davant.

Talles: XS, S, M i L – 30 Eur.

Model “ARUBA”

Samarreta per a dona de màniga curta i coll rodó, amb una amplada de cadera entre 57,5 i 59 cms i  una llargada aproximada de 50 cms. , la part del darrera és uns 2,5 cms mes llarga.

Talles: S i M i L – 30 Eur.