Artista amateur, autodidacta

La meva curiositat pel Photoshop ve de molt lluny, quan per casualitat vaig veure un treball de foto manipulació que em va impactar i vaig pensar…..vull saber més!!!!!.

Durant molts anys va ser un simple entreteniment per sorprendre a amics i familiars retocant fotos, fusionant imatges i poca cosa més. Però no va ser fins a principis del 2016, arran d’un problema de salut i com a teràpia autoimposada que m’hi vaig dedicar amb totes les meves forces, esperit de superació i moltes, moltes hores, en aprendre aquest meravellós art i intentant seguir les passes dels tutorials de la magnífica gent que comparteix els seus coneixements per Internet, canals com YouTube i diferents pàgines web.

El meu repte ara, és el de profunditzar més en el coneixement del software d’aquesta meravellosa eina que és Photoshop de la que mai és deixa d’aprendre quelcom de nou i sensacional i, que ha estat el detonant per destapar la meva creativitat.

És per això que m’he animat a crear aquesta pàgina web amb la intenció de fer-vos arribar, amb els meus dissenys, els somnis i emocions quotidianes, plasmant les vivències de la manera més autèntica i espontània de la qual sóc capaç.

La darrera paraula és vostre….la meva, us la deixo en aquesta galeria (que aniré ampliant a poc a poc) perquè opineu amb sinceritat i esperit constructiu, sempre des de l’educación i el respecte.

Moltes gràcies.